onsdag 18 november 2015

SPEK-podden!

Kära läsare, det är en ära att få presentera för er det tredje avsnittet av SPEK-podden!

Jag och min gode vän Lars Wikberg aka "aktielärkan" beslöt oss tidigare i höstas för att göra några provinspelningar av en pod med fokus på aktier, sparande och entreprenörskap.

Vår plan är att under hösten göra 5-6 avsnitt mer för internt bruk innan vi lanserar och marknadsför lite bredare. Detta för att bli varma i kläderna och få feedback från nära och kära om vad de tycker först.

En annan anledning till en försiktig publicering är att vi inte sitter på samma ort. Jag sitter i Växjö och Lasse i Linköping vilket gör att timing och ljudkvalité har mycket mer att önska. Till våren är planen att vi ska spela in avsnitten tillsammans och på så sätt få till en bättre ljudkvalité och en lite mer "familjär" känsla som är svår att få när man pratar med varandra över Skype.

Vi skulle uppskatta väldigt mycket om ni ville kommentera vad ni tycker. Det är väldigt lätt att bli hemmablinda och vi vill ha ALL feedback som vi kan få, dålig som bra. Vi vill också vara ärliga och medge att vi är inga fullblodsproffs utan mer eller mindre ett par glada amatörer än så länge och att det kan förekomma direkta felaktigheter och/eller mer eller mindre bra analyser.

Vi pratar en del om marknadsmanipulation i detta avsnittet och därför kan det vara bra med en disclaimer, jag äger idag aktier i Botnia, Recyctec och Insplorion.

Hoppas ni gillar det så långt!

https://soundcloud.com/search?q=SPEK-podden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar